U bent hier

In de kijker

Europese Raad: verslag

Axel Buyse, Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie, bracht verslag uit over de Europese Raad van 19 juni 2020. De leden van de commissie wisselden daarna van gedachten met hem.

 

Video

Verslag

2 (2019-2020)
Externe sprekers
Axel Buyse (diplomatiek vertegenwoordiger van Vlaanderen bij de Europese Unie)
435 (2019-2020) nr. 1
356 (2019-2020) nr. 2
236 (2019-2020) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

2 (2019-2020)
Externe sprekers
Axel Buyse (diplomatiek vertegenwoordiger van Vlaanderen bij de Europese Unie)

De leden van de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën, Begroting en Justitie worden uitgenodigd dit agendapunt bij te wonen

15:00 uur

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.