U bent hier

In de kijker

Heropening zwembaden

In de exitstrategie uit de coronacrisis staat de heropening van de zwembaden gepland op 1 juli. In Nederland zijn de zwembaden echter sinds 11 mei opnieuw open, met inachtneming van bepaalde beperkende maatregelen. In Vlaanderen gaan daarom steeds meer stemmen op om de zwembaden vroeger te openen. Heeft minister Ben Weyts hier oren naar? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Els Ampe aan minister Ben Weyts
2572 (2019-2020)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.