U bent hier

In de kijker

Coronamaatregelen Vlaamse Regering in Brussel

De wereldwijde verspreiding van het coronavirus heeft, door het nationale rampenplan met bijbehorende strenge maatregelen en de recente versoepeling ervan, ingrijpende gevolgen op heel wat aspecten van de samenleving. De leden van de commissie wisselden met minister Benjamin Dalle van gedachten over de maatregelen die de Vlaamse Regering in dit verband neemt, specifiek voor de Vlaamse Gemeenschap in Brussel.

Video

Verslag

80 (2019-2020)
Externe sprekers
Benjamin Dalle (Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media)
395 (2019-2020) nr. 1
Bijlage: Presentatie van minister Benjamin Dalle (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

11:00 uur:

80 (2019-2020)
Externe sprekers
Benjamin Dalle (Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media)
Verslaggevers
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.