U bent hier

In de kijker

Impact coronacrisis op platteland

De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) organiseerde een bevraging over de impact van de coronacrisis op het platteland. Hoeveel reacties heeft dat opgeleverd? Welke conclusies kan minister Zuhal Demir er reeds uit trekken? Hoe zal ze ermee aan de slag gaan? Pleegt ze in dit verband overleg met haar collega-ministers over de thema’s die ruimer gaan dan het plattelandsbeleid? Bekijk het verslag.

 

 

Video

Agenda

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.