U bent hier

In de kijker

Studie over mediagebruik jongeren

Uit het tweejaarlijks onderzoek over het mediagebruik bij jongeren blijkt dat de leeftijd waarop jongeren hun eerste smartphone kregen is gedaald naar 9 jaar. Ze maken daarbij vooral gebruik van communicatie-apps en sturen op vroege leeftijd soms gewaagde foto’s van zichzelf door. Ouders zijn vaak niet op de hoogte van waar de jongeren mee bezig zijn op sociale media. Hoe staat minister Benjamin Dalle tegenover de bevindingen uit het rapport? Hoe wil hij ouders motiveren om met hun kinderen te praten over hun mediagebruik? Hoe wil hij partnerorganisaties als WatWat en Awel ondersteunen zodat ze deze trends kunnen volgen? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Katia Segers aan minister Benjamin Dalle
2394 (2019-2020)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.