U bent hier

In de kijker

Aanwending middelen uit coronanoodfonds

De Vlaamse regering richtte een noodfonds ter waarde van bijna 300 miljoen euro op voor de compensatie van coronaschade. 87 miljoen uit dat fonds is bestemd voor de sport-, jeugd- en cultuurverenigingen, en de lokale besturen zullen die middelen verdelen. Kunnen de lokale besturen vrij beslissen over de verdeling van die middelen? Zijn er voorwaarden aan verbonden? Houdt minister Bart Somers toezicht op het gebruik van de middelen? Wanneer kunnen de lokale besturen de gelden verwachten? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

361 (2019-2020) nr. 1

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.