U bent hier

In de kijker

Exitstrategie cultuursector

Tijdens de lockdownperiode waren alle cultuuractiviteiten verboden, maar vanaf 1 juli zullen podiumvoorstellingen en filmactiviteiten opnieuw mogelijk zijn voor maximaal 200 personen. Hiervoor zullen protocollen worden ontwikkeld. Hoe komen die tot stand? Gelden ze op dezelfde manier voor de amateursector als voor de professionele sector? Wat met buitenlandse artiesten en gezelschappen? Wanneer volgt een evaluatie met eventuele verdere versoepelingen voor de culturele najaarprogrammatie? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Filip Brusselmans aan minister Zuhal Demir en minister Jan Jambon
2350 (2019-2020)
van Gustaaf Pelckmans aan minister Jan Jambon
2362 (2019-2020)
van Gustaaf Pelckmans aan minister Jan Jambon
2363 (2019-2020)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.