U bent hier

In de kijker

Brexit: voortgangsrapportage

De leden van de commissie focusten op de mogelijke gevolgen van de brexit voor Vlaanderen. Minister-president Jan Jambon rapporteerde over de voortgang van de onderhandelingen over de uitstap van het Verenigd Koninkrijk uit de EU, en daarna gingen de commissieleden met hem in debat. Leden van de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën, Begroting en Justitie, van de Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie en van de Commissie voor Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid waren aanwezig voor dit agendapunt.

Video

Verslag

77 (2019-2020)
Externe sprekers
Jan Jambon (minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Buitenlandse Zaken, Cultuur, ICT en Facilitair Management)
408 (2019-2020) nr. 1
Bijlage: Ingediende vragen voor brexitdebriefing (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

15:00 uur

77 (2019-2020)
Externe sprekers
Jan Jambon (minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Buitenlandse Zaken, Cultuur, ICT en Facilitair Management)
Verslaggevers

De leden van de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën, Begroting en Justitie, van de Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie en van de Commissie voor Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid worden uitgenodigd dit agendapunt bij te wonen

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.