U bent hier

In de kijker

Noodfonds Sport: gedachtewisseling

De coronacrisis en de bijbehorende inperkende maatregelen hebben een grote impact op Vlaamse sporters en de sportverenigingen: de competities zijn stilgevallen, trainingen in groep konden niet doorgaan, sportclubs moesten hun deuren sluiten, ... De Vlaamse Regering heeft een noodfonds in het leven geroepen om in tal van sectoren de ergste noden te kunnen ledigen. De leden van de commissie wisselden met minister Ben Weyts van gedachten over de besteding van de gelden uit dat noodfonds voor de sportsector.

Video

Verslag

74 (2019-2020)
Externe sprekers
Ben Weyts (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand)
402 (2019-2020) nr. 1
290 (2019-2020) nr. 10
290 (2019-2020) nr. 15

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

74 (2019-2020)
Externe sprekers
Ben Weyts (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand)
Verslaggever
van de Vlaamse Regering
290 (2019-2020) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 2. Cultuur, Jeugd, Sport en Media Hoofdstuk 8. Inwerkingtreding
Stemming

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.