U bent hier

In de kijker

Vlaamse agendasetting werkprogramma Europese Commissie 2021: conceptnota

De leden van de commissie debatteerden over de Vlaamse agendasetting van het werkprogramma van de Europese Commissie. Dat gebeurde in het kader van het proefproject Input from political debates in regional parliaments waarvoor het Vlaams Parlement in maart geselecteerd werd. Op basis van een conceptnota van de N-VA-fractie wisselden de leden van gedachten over de politieke prioriteiten die het Vlaams Parlement in het werkprogramma van de Europese Commissie 2021 wil terugzien.

Video

Verslag

290 (2019-2020) nr. 9
290 (2019-2020) nr. 15
71 (2019-2020)
Externe sprekers
Zuhal Demir (Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme)
372 (2019-2020) nr. 1
323 (2019-2020) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

71 (2019-2020)
Externe sprekers
Zuhal Demir (Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.