U bent hier

Vergadering verenigde commissies

donderdag 4 juni 2020, 9.30u - Zaal Peter Paul Rubens

Voorzitter

In de kijker

Opheffing SYNTRA Vlaanderen

De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in om het Agentschap voor Ondernemersvorming, SYNTRA Vlaanderen, vanaf 1 januari 2021 op te heffen. De taken zullen worden verdeeld tussen de departementen Werk en Sociale Economie, Onderwijs en Vorming, VDAB en het Agentschap Innoveren en Ondernemen. De leden van de verenigde commissies voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie en voor Onderwijs bespraken het ontwerp van decreet en namen het bij de stemming aan.

Video

Verslag

283 (2019-2020) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.