U bent hier

In de kijker

Organisatie Boekenbeurs

Door de coronacrisis kan de hoogmis van het boek, de Boekenbeurs in Antwerpen, dit najaar niet doorgaan. De organisator van de Boekenbeurs, Boek.be, gaat nu op zoek naar alternatieven om in die periode het boek onder de aandacht te houden en de verkoop te stimuleren. Pleegt minister-president Jan Jambon overleg met Boek.be over een alternatieve boekenbeurs? Wil hij de sector extra ondersteunen? Komt er een aanpassing in het overheidsbeleid om het boek te promoten? Lees het verslag.

Video

Verslag

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.