U bent hier

In de kijker

Begrotingscontrole

De leden van de commissie beëindigden de besprekingen van de begrotingscontrole. Jan Debucquoy en Lieven Tydgat van het Rekenhof lichtten hun verslag toe van het onderzoek van de Vlaamse begroting 2020. Daarna gingen de leden hierover met hen en met minister Matthias Diependaele in debat en ze rondden de bespreking van de begrotingsdocumenten af.

Video

Agenda

van de Vlaamse Regering
18-A (2019-2020) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
van de Vlaamse Regering
19-A (2019-2020) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid

Toelichting en bespreking van het verslag van het Rekenhof in aanwezigheid van Jan Debucquoy, raadsheer en Lieven Tydgat, eerste auditeur-revisor bij het Rekenhof

Voortzetting en afronding van de bespreking
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.