U bent hier

In de kijker

Hervorming GLB

Wetenschappers pleiten ervoor om het gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) te hervormen zodat de landbouw duurzamer wordt en het milieu beter beschermd wordt. Hiervoor zullen de lidstaten een partnerschap met de bevoegde regionale autoriteiten moeten aangaan. Hoe staat minister Hilde Crevits tegenover de actiepunten die de wetenschappers naar voren schuiven? Welke organisaties heeft ze voor ogen voor het partnerschap? Hoe verloopt het overleg met deze partners? Lees het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.