U bent hier

In de kijker

Rol lokale besturen kinderopvang

Sinds 4 mei gaan meer mensen opnieuw naar hun fysieke werkplaats, maar de scholen zijn nog niet geopend. Daardoor zullen meer kinderen moeten worden opgevangen. De lokale besturen hebben daarom de Vlaamse overheid om ondersteuning gevraagd. Hoe reageert minister Bart Somers op deze oproep? Komt er voor de lokale besturen een draaiboek hoe een en ander zal verlopen? Zal de Vlaamse overheid bijspringen in de kosten? Lees het verslag.

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.