U bent hier

In de kijker

Coronacrisis: gedachtewisseling

De wereldwijde verspreiding van het coronavirus heeft gevolgen voor Vlaanderen, ook gezien de inwerkingtreding van het nationale rampenplan met bijbehorende strenge maatregelen. De leden van de commissie wisselden daarom met minister Zuhal Demir van gedachten over de aanpak van de coronacrisis en de exitstrategie in het beleidsveld Toerisme.

 

Video

Verslag

63 (2019-2020)
Externe sprekers
Zuhal Demir (Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme)
338 (2019-2020) nr. 1
53 (2019-2020) nr. 3
Presentatie van het Vlaams Vredesinstituut (pdf)
53 (2019-2020) nr. 4

Agenda

63 (2019-2020)
Externe sprekers
Zuhal Demir (Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme)
Verslaggever

16:00 uur

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.