U bent hier

In de kijker

Uitbreiding tonnenmaat kustvisserij?

Om de kustvisserij te beschermen, mogen binnen de 3 mijlszone langs de kust enkel vaartuigen vissen met een tonnenmaat kleiner dan 70 brutoton. Recent rees de vraag om die tonnenmaat op te trekken tot 80 brutoton. Dit zou de kleinere kustvissers echter benadelen. Hoe staat minister Hilde Crevits hiertegenover? Welke maatregelen wil ze nemen? Lees het verslag.       

Video

Agenda

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.