U bent hier

In de kijker

Schrappen gescostatuten cultuursector

Onlangs kregen acht organisaties in de culturele sector een brief over de stopzetting van hun gescosubsidies. Die stopzetting heeft ingrijpende gevolgen voor hun personeelsinzet. Wat is de reden voor deze schrapping? Heeft minister-president Jan Jambon overlegd met deze organisaties? Zullen de lokale besturen deze subsidiëring kunnen en willen overnemen?

 

Video

Verslag


Agenda

van Orry Van de Wauwer aan minister Benjamin Dalle
2055 (2019-2020)

15:00 uur

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.