U bent hier

In de kijker

Uitreiking Vlaamse cultuurprijzen

Op 18 februari waren er bij de uitreiking van de Vlaamse cultuurprijzen protestacties en vielen er politiek getinte uitspraken te noteren. Hoe reageert minister-president Jan Jambon op de heisa? Hoe is de jury van de cultuurprijzen samengesteld? Plant hij wijzigingen voor de volgende editie? Lees hier het verslag.

Video

Verslag

van Gustaaf Pelckmans aan minister Jan Jambon
1551 (2019-2020)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.