U bent hier

In de kijker

Stemmen via internet in Vlaanderen?

De Federale Overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken laat een haalbaarheidsstudie uitvoeren naar online stemmen bij verkiezingen op alle niveaus. Is minister Bart Somers hiervan op de hoogte? Hoe staat hij tegenover dit idee? Pleegt hij hierover overleg met de federale overheid? Wat met de veiligheid van het stemmen? Lees hier het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.