U bent hier

In de kijker

Open brief zorgsector

Vier werkgeverskoepels uit de zorgsector schreven onlangs een open brief aan de Vlaamse Regering. Daarin uiten ze hun bezorgdheden over de besparingen in de sector, en ze vrezen dat de hulpverlening aan kwetsbare mensen hierdoor in het gedrang zal komen. Hoe reageert minister Wouter Beke op deze brief? Wil hij aanpassingen doorvoeren in zijn beleid om tegemoet te komen aan de bezorgdheden van de zorgsector? Lees hier het verslag.

Video

Verslag

238 (2019-2020) nr. 1

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

van Katrien Schryvers aan minister Wouter Beke
1560 (2019-2020)
van Lorin Parys aan minister Wouter Beke
1564 (2019-2020)
van Katrien Schryvers aan minister Wouter Beke
1595 (2019-2020)
van Katia Segers aan minister Benjamin Dalle en minister Wouter Beke
1603 (2019-2020)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.