U bent hier

In de kijker

Vragen over bezoek minister-president aan Hongarije

Op 12 februari bezocht minister-president Jan Jambon Hongarije, en had daar een ontmoeting met zijn ambtsgenoot Viktor Orbán. Hierover rezen vragen omdat Orbán een beleid voert dat de rechten van minderheden schendt en de rechterlijke macht inperkt. Wat werd er besproken tijdens dit bezoek? Heeft minister-president Jan Jambon de heikele thema’s aangesneden, en zo ja, wat was de reactie hierop? Lees hier het verslag.

Video

Verslag

21 (2019-2020)
Externe sprekers
Karl-Heinz Lambertz (voormalig voorzitter van het Europese Comité van de Regio's)
249 (2019-2020) nr. 1

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.