U bent hier

In de kijker

Gevolgen afschaffing woonbonus op begroting 2020

Door de afschaffing van de woonbonus vanaf 1 januari 2020 werden in de tweede helft van 2019 een recordaantal huizen verkocht in Vlaanderen. De verwachting leeft dat het aantal transacties in 2020 zou teruggevallen. Wat betekent de piek van 2019 voor de begroting van dat jaar? Hoe schat minister Matthias Diependaele de terugval in voor de begroting 2020? Was die al ingecalculeerd?

Video

Agenda

van Jos Lantmeeters aan minister Matthias Diependaele
1020 (2019-2020)
van Vincent Van Peteghem aan minister Matthias Diependaele
1098 (2019-2020)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.