U bent hier

In de kijker

Brexit: sensibiliseren ondernemers

Uit een bevraging van UNIZO West-Vlaanderen blijkt dat de West-Vlaamse ondernemers weinig aandacht hebben voor de mogelijke gevolgen van de brexit. Hoe staat minister Hilde Crevits tegenover de cijfers uit de bevraging? Wil ze maatregelen nemen om de ondernemers alert te houden voor de gevolgen van de brexit? Neemt ze bijkomende maatregelen voor de West-Vlaamse ondernemers?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.