U bent hier

Stemmen uit de stilte

 

In de kijker

Instemmingsdecreten luchtvervoer

De voorbije jaren sloot het Koninkrijk België overeenkomsten met respectievelijk Brazilië, Senegal en Congo over het wederzijdse luchtvervoer. Het Vlaams Parlement moet die overeenkomsten in Vlaamse regelgeving omzetten. Daarom diende de Vlaamse Regering hierover per overeenkomst een ontwerp van decreet in. De leden van de commissie bespreken en stemmen over de drie ontwerpen van decreet.

Video

Verslag

188 (2019-2020) nr. 2
189 (2019-2020) nr. 2
190 (2019-2020) nr. 2

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.