U bent hier

In de kijker

Stopzetten subsidiëring traumahulp

De voorbije jaren was er financiële ondersteuning voor psychologen die vanuit het centrum voor leerlingenbegeleiding (CLB) kinderen met trauma’s ondersteunden, bijvoorbeeld omdat ze moesten vluchten uit hun geboorteland. De projectsubsidies zijn met ingang van 1 februari 2020 stopgezet. Wat is daarvoor de reden? Hoe werd het project geëvalueerd? Pleegt minister Ben Weyts hierover overleg met zijn collega bevoegd voor inburgering en integratie?

Video

Verslag


Agenda

van Jo Brouns aan minister Ben Weyts
1289 (2019-2020)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.