U bent hier

In de kijker

Spartacuslijn 1: stand van zaken

Vorig jaar sloten de regeringspartijen een akkoord om het tramtracé van Spartacuslijn 1 in de Hasseltse binnenstad te wijzigen ten opzichte van het geplande tracé. Volgens de media vrezen de Nederlanders vertragingen bij de uitvoering van het project. Wanneer heeft minister Lydia Peeters de Nederlandse partners ingelicht? Wat is de stand van zaken van de Spartacuslijn 1? Wat zijn de gevolgen van de tracéwijziging voor de aanbestedingsdossiers? Komt de deadline voor het project in het gedrang?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Agenda

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.