U bent hier

In de kijker

Coronavirus

Eind 2019 brak in China het coronavirus uit, waardoor duizenden mensen besmet raakten en ook heel wat mensen stierven. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft nu een wereldwijde noodsituatie afgekondigd. Welke veiligheidsmaatregelen heeft minister Jan Jambon getroffen voor de werknemers van Flanders Investment & Trade (FIT) in China? Wat zijn de gevolgen van het coronavirus voor het toerisme in Vlaanderen? Hoe gebeuren de controles op Zaventem voor vluchten uit China?

Video

Verslag

van Cathy Coudyser aan minister Zuhal Demir
1186 (2019-2020)

Agenda

15:30 uur

van Cathy Coudyser aan minister Zuhal Demir
1186 (2019-2020)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.