U bent hier

In de kijker

Aanwezigheid Vlaanderen op World Economic Forum (Davos)

Op 22 januari 2020 was minister-president Jan Jambon aanwezig op het jaarlijkse World Economic Forum (WEF) in Davos. Het WEF is de plaats bij uitstek om contacten te leggen met politici en bedrijfsleiders, en dit jaar was er op het WEF ook veel aandacht voor de klimaatproblemen. Hoe kijkt de minister-president terug op zijn bezoek? Welke concrete resultaten hebben zijn contacten opgeleverd voor Vlaanderen? Hoe werd samengewerkt met de federale delegatie? Hoe bekijkt hij de aandacht voor het klimaat?

 

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:15 uur

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.