U bent hier

In de kijker

Aanwezigheid Vlaanderen op World Economic Forum (Davos)

Op 22 januari 2020 was minister-president Jan Jambon aanwezig op het jaarlijkse World Economic Forum (WEF) in Davos. Het WEF is de plaats bij uitstek om contacten te leggen met politici en bedrijfsleiders, en dit jaar was er op het WEF ook veel aandacht voor de klimaatproblemen. Hoe kijkt de minister-president terug op zijn bezoek? Welke concrete resultaten hebben zijn contacten opgeleverd voor Vlaanderen? Hoe werd samengewerkt met de federale delegatie? Hoe bekijkt hij de aandacht voor het klimaat?

 

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:15 uur

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.