U bent hier

In de kijker

Nieuwe zeesluis Zeebrugge: procedures Raad van State

De Vlaamse Regering wil tijdens deze legislatuur in Zeebrugge een nieuwe zeesluis bouwen voor de toegang tot de achterhaven. Tegen de geplande locatie van deze sluis ontving de Raad van State meerdere bezwaarschriften. Welke gevolgen heeft de behandeling van deze bezwaarschriften voor de timing van de bouw? Hoe wil minister Lydia Peeters concreet werk maken van de versnelling en vereenvoudiging van de procedures die voorafgaan aan openbare werken?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.