U bent hier

In de kijker

Intrekking erkenning Antwerpse moskee

De media berichtten onlangs dat minister Bart Somers de procedure heeft opgestart om de erkenning van een Antwerpse moskee in te trekken. De reden hiervoor zou jarenlang intern geruzie binnen het moskeebestuur zijn, door een machtsstrijd tussen twee groepen met tegenstrijdige visies. Kloppen de berichten? Waarom treedt de minister nu op? Wil hij bemiddelen in dit dossier? Hoe wil hij dergelijke procedures in de toekomst vermijden?

Video

Verslag

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.