U bent hier

In de kijker

Enquête bij leerlingen door VAD

Uit de jaarlijkse enquête van de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) bij leerlingen uit het secundair onderwijs blijkt dat het gebruik van tabak en alcohol in deze leeftijdsgroep is gedaald. Toch blijft het roken bij deze jongeren te hoog, en ook dronkenschap doet zich te vaak voor. Hoe reageert minister Wouter Beke op deze resultaten? Welke maatregelen wil hij nemen om deze problemen aan te pakken? Pleegt hij overleg met zijn collega bevoegd voor het onderwijs?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag


Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.