U bent hier

In de kijker

Enquête bij leerlingen door VAD

Uit de jaarlijkse enquête van de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) bij leerlingen uit het secundair onderwijs blijkt dat het gebruik van tabak en alcohol in deze leeftijdsgroep is gedaald. Toch blijft het roken bij deze jongeren te hoog, en ook dronkenschap doet zich te vaak voor. Hoe reageert minister Wouter Beke op deze resultaten? Welke maatregelen wil hij nemen om deze problemen aan te pakken? Pleegt hij overleg met zijn collega bevoegd voor het onderwijs?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag


Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.