U bent hier

In de kijker

Jaarverslag Kinderrechtencommissariaat

Het Kinderrechtencommissariaat belicht in zijn jaarverslag 2018-2019 verschillende aspecten van het onderwijs in Vlaanderen: waar liggen de knelpunten, hoe voelen kinderen zich op school, ...? Dit jaarverslag geeft ook adviezen om de knelpunten op te lossen. De leden van de commissie bespreken dit jaarverslag met kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens.

Video

Verslag

van het Kinderrechtencommissariaat
42 (2019-2020) nr. 1
Externe sprekers
Caroline Vrijens (kinderrechtencommissaris)
42 (2019-2020) nr. 3

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
van het Kinderrechtencommissariaat
42 (2019-2020) nr. 1
Externe sprekers
Caroline Vrijens (kinderrechtencommissaris)
Verslaggever
Bespreking
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.