U bent hier

In de kijker

PISA 2018

Driejaarlijks wordt een PISA-onderzoek (Programme for International Student Assessment) opgesteld dat de kennis van scholieren in verschillende landen beschrijft. PISA test 15-jarigen op hun leesvaardigheid, wiskundige en wetenschappelijke geletterdheid, ongeacht waar ze zich bevinden in het onderwijssysteem. De leden van de commissie wisselen van gedachten over de resultaten van het PISA-onderzoek 2018 met Inge De Meyer, nationaal project manager PISA.

Video

Verslag

15 (2019-2020)
Externe sprekers
Inge De Meyer (Nationaal Project Manager PISA)
228 (2019-2020) nr. 1
Bijlage 1: Presentatie van Inge De Meyer (pdf)

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.