U bent hier

In de kijker

Geschil in het VRT-directiecollege

Op een geschil binnen het directiecollege van de VRT heeft de raad van bestuur gereageerd met de aanstelling van een externe bemiddelaar. De vragen in de commissie gaan onder andere over de opdracht van die bemiddelaar en de eventuele rol die minister Benjamin Dalle zelf te spelen heeft. Voorts wordt er gepeild naar de gevolgen voor de rust binnen de organisatie en de mogelijke impact op de nieuwe beheersovereenkomst.

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag


Agenda

11:00 uur

12:15 uur

Regeling van de werkzaamheden (planning hoorzittingen over de nieuwe beheersovereenkomst met de VRT)

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.