U bent hier

In de kijker

Economische impact Vlaamse universiteiten: gedachtewisseling

De Vlaamse Interuniversitaire Raad (VLIR) is een autonoom overlegorgaan, gefinancierd door de universiteiten, dat de dialoog en samenwerking tussen de Vlaamse universiteiten wil bevorderen. De leden van de commissie wisselen van gedachten met Luc Sels en Koen Verlaeckt, respectievelijk voorzitter en secretaris-generaal van de VLIR, over de economische impact van de Vlaamse universiteiten en hun rol als motor van onderzoek en ontwikkeling. Ook rectoren van andere Vlaamse universiteiten zullen de gedachtewisseling bijwonen.

Video

Verslag

12 (2019-2020)
Externe sprekers
Luc Sels (rector KU Leuven, voorzitter VLIR) en Koen Verlaeckt (secretaris-generaal VLIR)
210 (2019-2020) nr. 1
Bijlage: Presentatie Vlaamse Interuniversitaire Raad (pdf)

Agenda

12 (2019-2020)
Externe sprekers
Luc Sels (rector KU Leuven, voorzitter VLIR) en Koen Verlaeckt (secretaris-generaal VLIR)
Verslaggever

De leden van de Commissie voor Onderwijs worden uitgenodigd de gedachtewisseling bij te wonen

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.