U bent hier

In de kijker

Economische impact Vlaamse universiteiten: gedachtewisseling

De Vlaamse Interuniversitaire Raad (VLIR) is een autonoom overlegorgaan, gefinancierd door de universiteiten, dat de dialoog en samenwerking tussen de Vlaamse universiteiten wil bevorderen. De leden van de commissie wisselen van gedachten met Luc Sels en Koen Verlaeckt, respectievelijk voorzitter en secretaris-generaal van de VLIR, over de economische impact van de Vlaamse universiteiten en hun rol als motor van onderzoek en ontwikkeling. Ook rectoren van andere Vlaamse universiteiten zullen de gedachtewisseling bijwonen.

Video

Agenda

12 (2019-2020)
Externe sprekers
Luc Sels (voorzitter Vlaamse Interuniversitaire Raad (VLIR)) en Koen Verlaeckt (secretaris-generaal VLIR)
Verslaggever

De leden van de Commissie voor Onderwijs worden uitgenodigd de gedachtewisseling bij te wonen

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.