U bent hier

In de kijker

Onderzoek naar noden hiv-patiënten

Sensoa voerde een onderzoek uit naar de noden van mensen die met hiv zijn besmet. Daaruit blijkt onder andere dat deze mensen soms de nodige zorg wordt geweigerd en dat ze discriminatie ervaren. Ook komen depressies bij hiv-patiënten vaker voor dan bij de rest van de bevolking. Hoe staat minister Wouter Beke tegenover de resultaten van het onderzoek? Hoe wil hij de discriminatie tegenover deze mensen aanpakken? Welke initiatieven wil hij nemen?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.