U bent hier

Vergadering

donderdag 12 december 2019, 14.00u - Zaal Pieter Bruegel

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

3 (2019-2020)
Externe sprekers
Axel Buyse (Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie) en Joke Bamps (attaché Transport en Mobiliteit bij de Vlaamse Vertegenwoordiging van de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de EU)
Verslaggever
9 (2019-2020)
Externe sprekers
Filip Boelaert (secretaris-generaal Departement Mobiliteit en Openbare Werken)
Verslaggever
Geschrapt .
Geschrapt .
Geschrapt .
van Stephanie D'Hose aan minister Lydia Peeters
593 (2019-2020)
van Els Robeyns aan minister Lydia Peeters
597 (2019-2020)
van Martine Fournier aan minister Lydia Peeters
600 (2019-2020)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.