U bent hier

In de kijker

Succes van chat bij CLB

Het jaarverslag van de Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB) maakt melding van een stijgend aantal contacten met leerlingen en ouders via chatsessies. Er komt nu ook ‘blended’ hulpverlening, waarbij online tools worden aangereikt aan de chatters. Hoe wil minister Ben Weyts deze online hulpverlening verder ondersteunen? Is er (financiële) ruimte om te experimenteren met nieuwe tools?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.