U bent hier

In de kijker

Pesticidegebruik Infrabel

Voor de onkruidbestrijding van de treinsporen kreeg Infrabel in het verleden een uitzondering op het algemene verbod op pesticidegebruik. Infrabel vraagt daar nu opnieuw toestemming voor, met het argument dat er geen werkbare alternatieven zijn voor die pesticiden. Is minister Zuhal Demir van plan in te gaan op de vraag van Infrabel? Heeft Infrabel gezocht naar alternatieven? Heeft de Vlaamse Milieumaatschappij een inbreng gehad in die zoektocht?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag


Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.