U bent hier

In de kijker

Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG): hoorzitting

De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) werd in december 2001 opgericht in het kader van de vrijmaking van de elektriciteits- en gasmarkt. De VREG staat onder toezicht van het Vlaams Parlement: het parlement regelt de werking en organisatie van de VREG in het Energiedecreet, stelt de leden van de raad van bestuur aan en houdt hoorzittingen over het ontwerp van ondernemingsplan en de begroting van de VREG. Vandaag houden de commissieleden over het ontwerp van ondernemingsplan en het ontwerp van begroting een hoorzitting met Pieterjan Renier en Ronnie Belmans van de VREG.

Video

Verslag

2 (2019-2020)
Externe sprekers
Pieterjan Renier (Algemeen directeur VREG) en Ronnie Belmans (voorzitter Raad Van Bestuur VREG)
172 (2019-2020) nr. 1

Agenda

2 (2019-2020)
Externe sprekers
Pieterjan Renier (Algemeen directeur VREG) en Ronnie Belmans (voorzitter Raad Van Bestuur VREG)
Verslaggever
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.