U bent hier

In de kijker

Ring Brussel: voortgangsrapportage

De Brusselse ring is één van de meest filegevoelige gebieden in Vlaanderen. De Vlaamse Regering heeft het plan opgevat om de ring te vernieuwen, en ook de leefbaarheid in de omgeving te verbeteren door fietsverbindingen en een uitbreiding van het openbaar vervoer. De uitvoering van dit project ligt in handen van De Werkvennootschap. Vandaag komen Wouter Casteels en Nele Degraeuwe van De Werkvennootschap in de commissie duiden hoe het project evolueert, gevolgd door een bespreking met de leden van de commissie en met minister Lydia Peeters.

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag

162 (2019-2020) nr. 1
6 (2019-2020)
Externe sprekers
Wouter Casteels (algemeen manager van De Werkvennootschap), Nele Degraeuwe (programmamanager van De Werkvennootschap) en Lydia Peeters (Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken)
178 (2019-2020) nr. 1
Bijlage 1: Presentatie De Werkvennootschap (pdf)
163 (2019-2020) nr. 1

Agenda

6 (2019-2020)
Externe sprekers
Wouter Casteels (algemeen manager van De Werkvennootschap), Nele Degraeuwe (programmamanager van De Werkvennootschap) en Lydia Peeters (Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken)
Verslaggever
van Lode Ceyssens aan minister Lydia Peeters
492 (2019-2020)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.