U bent hier

In de kijker

Ring Brussel: voortgangsrapportage

De Brusselse ring is één van de meest filegevoelige gebieden in Vlaanderen. De Vlaamse Regering heeft het plan opgevat om de ring te vernieuwen, en ook de leefbaarheid in de omgeving te verbeteren door fietsverbindingen en een uitbreiding van het openbaar vervoer. De uitvoering van dit project ligt in handen van De Werkvennootschap. Vandaag komen Wouter Casteels en Nele Degraeuwe van De Werkvennootschap in de commissie duiden hoe het project evolueert, gevolgd door een bespreking met de leden van de commissie en met minister Lydia Peeters.

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag

6 (2019-2020)
Externe sprekers
Wouter Casteels (algemeen manager van De Werkvennootschap), Nele Degraeuwe (programmamanager van De Werkvennootschap) en Lydia Peeters (Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken)
178 (2019-2020) nr. 1
Bijlage 1: Presentatie De Werkvennootschap (pdf)
162 (2019-2020) nr. 1
163 (2019-2020) nr. 1

Agenda

6 (2019-2020)
Externe sprekers
Wouter Casteels (algemeen manager van De Werkvennootschap), Nele Degraeuwe (programmamanager van De Werkvennootschap) en Lydia Peeters (Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken)
Verslaggever
van Lode Ceyssens aan minister Lydia Peeters
492 (2019-2020)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.