U bent hier

In de kijker

Herstructurering Proximus

Door de aangekondigde herstructurering bij telecomoperator Proximus zullen honderden werknemers het bedrijf moeten verlaten. Welke profielen van werknemers komen daardoor op de arbeidsmarkt? Hoe zal VDAB deze werkzoekenden begeleiden in hun zoektocht naar nieuw werk? Zal een en ander leiden tot meer mensen in het stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT)? Kan minister Hilde Crevits de cijfers duiden?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Agenda

van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
420 (2019-2020)
van Robrecht Bothuyne aan minister Hilde Crevits
498 (2019-2020)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.