U bent hier

In de kijker

Begroting

De leden van de commissie zetten de begrotingsbesprekingen voort. Het Rekenhof licht vooreerst zijn verslag toe van het onderzoek van de Vlaamse begroting 2020. Daarna geeft minister Matthias Diependaele zijn repliek op het verslag van het Rekenhof.

Vervolgens volgt een debat over het verslag van het Rekenhof en volgen er tussenkomsten van de commissieleden over de begrotingsontwerpen 2020, de beleidsnota Financiën en Begroting 2019-2024 en de meerjarenraming 2019-2024 en replieken van de minister.

Video

Agenda

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.