U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsnota

De leden van de commissie zetten de begrotingsbesprekingen voort. Samen met minister Ben Weyts bespreken ze uitgavenbegroting 2020, voor wat betreft het beleidsdomein Sport, en zijn beleidsnota Sport 2019-2024. Daarna stemmen ze indicatief over de begrotingsdocumenten.

 

Video

Verslag

15 (2019-2020) nr. 5-D
van Ben Weyts, verslag door Kris Van Dijck en Annick Lambrecht
130 (2019-2020) nr. 1
130 (2019-2020) nr. 3

Agenda

Zie overzicht begrotingsdocumenten Begrotingsaanpassing 2019 en Begrotingsopmaak 2020

van Ben Weyts, verslag door Kris Van Dijck en Annick Lambrecht
130 (2019-2020) nr. 1
Bespreking

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.