U bent hier

In de kijker

Dienstencheques

De Vlaamse Regering stelt in haar regeerakkoord 2019-2024 dat de fiscale aftrek voor dienstencheques verlaagd zal worden van 30 naar 20 procent, terwijl de prijs van een dienstencheque voor een gebruiker niet wijzigt. De rendabiliteit van de dienstenchequeondernemingen (DCO) kan daardoor onder druk komen te staan. Hoe staat minister Hilde Crevits hiertegenover? Hoe wil ze de DCO’s levensvatbaar houden?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.