U bent hier

In de kijker

Misbruik kinderfoto’s

De VRT onthulde in haar Pano-reportage van 16 oktober dat foto’s die jeugdbewegingen en sportverenigingen online plaatsen van bijvoorbeeld spelende kinderen, het doelwit zijn van pedoseksuelen. Hoe reageert minister Benjamin Dalle op deze reportage? Hoe wil hij de jeugdverenigingen bewust maken over het mogelijke misbruik van dit soort foto’s? Heeft hij hierover overleg gepleegd met zijn federale collega, bevoegd voor de privacy? Komt er een integrale aanpak rond integriteit voor kinderen en jongeren?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.