U bent hier

In de kijker

Opleidingsvergoedingen voetbal

Via een internationaal aanvaard systeem krijgt een kleine voetbalclub een vergoeding wanneer één van zijn (jeugd)spelers later internationaal doorbreekt. Hoewel dit systeem in Vlaanderen decretaal verboden is, wordt het toch gebruikt. Wil minister Ben Weyts het decreet aanpassen zodat deze handelwijze niet langer onwettelijk is? Of wil hij de Pro League voetbal verplichten zich te houden aan het decreet?

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.