U bent hier

In de kijker

Uitstel beslissing werkingssubsidies jeugdhuizen

Op 1 oktober van dit jaar hadden de geprofessionaliseerde jeugdhuizen een beslissing moeten krijgen over hun werkingssubsidies voor de komende vier jaar. Door de regeringsvorming is die datum niet gehaald. Op 9 oktober hadden de jeugdhuizen nog steeds geen antwoord, zodat de tewerkstelling van de professionals in de jeugdhuizen onzeker is. Jeremie Vaneeckhout vraagt daarom aan minister Dalle of hij ondertussen een beslissing heeft genomen over de toekenning van de werkingssubsidies voor geprofessionaliseerde jeugdhuizen, en zo niet, wanneer dan wel? Hoe denkt de minister de gevolgen op te vangen van het uitstel? en wat met jeugdhuizen die na 1 januari  nog een medewerker in vooropzeg hebben, maar hun werkingssubsidies niet verlengd zien?

 

Video

Aanwezigheden

Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.