U bent hier

In de kijker

Vlaams Ontwerpbegrotingsplan

De Europese Commissie beoordeelt de ontwerpbegrotingsplannen van alle lidstaten van de eurozone.  De federale regering bezorgt jaarlijks het ontwerpbegrotingsplan aan de Europese Commissie, en het Vlaamse ontwerpbegrotingsplan is de bijdrage van de Vlaamse Regering aan dat federale ontwerpbegrotingsplan. De commissie bespreekt, onder voorbehoud van indiening, de huidige bijdrage van de  Vlaamse Regering aan het ontwerpbegrotingsplan.

 

Video

Agenda

Vlaams ontwerpbegrotingsplan

Regl. art. 83/1

Benoeming van een verslaggever en bespreking

(onder voorwaarde van indiening)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.